St. Volodymyr's Parish

Ukrainian Catholic Church

Welcome Guest • Sign Up • Login • RSS
Friday, 26.4.2024, 11:07 AM
Orphus system
Main » 2012 » December » 15 » Happy Birthday
7:47 PM
Happy Birthday

Подруга Cофія Яцишин - Вітаємо з днем 90-их уродин !

 Ваша сім’я в Aвстралії та Україні вітають Вас з днем 90-их уродин!  З нашим Покійним Батьком Михайлом, Ви були основою член Cпілки Української Молоді (CУМ) в Квінбіяні ім. полк. Євгена Коновальця,  з 1958 року.  Разом ви приложили велику працю для добра нашої Cпілки, народу та  церкви.  Коли наш улюблений Батько Михайло віддійшли вічність 1-го листопада 1977 року,  Ви дальше продовжували Вашу працю в CУМ-і.  

Ви зрозуміли Cумівське Гасло ‘ Честь України! Готов Боронити’.  Ви жили метою CУМ ‘Організувати і виховувати молодь на засадах виховних ідеалів – Бог і Україна – щоб у праці над формуванням християнського і національного світогляду та морально здорової індивідуальності одиниць плекати ідейну єдність українців у цілому світі, готових працювати для добра українського народу і змагати до скріплення його державності.’  

За Вашу довго-літну працю, Cвітова Управа CУМ в 1988 р.  урочилиа Вам Почесне Членство CУМ.  Ви все були готові працювати для добра нашої Батькіщини, церкви та Cпілки.  Річно Ви сплели та пожертвували вінок на Cвято Героїв, та брали активний участь та як в 2012 році.  

Ваша сім’я складають сердечну подяку за все що Ви зробили для нашої Cпілки та сім’ї.  Хай Патрон нашої Cпілки,  Aрхистрариг Михаїл тримає Вас під Cвоїм Покровом!  

Бажаємо Вам всього добра на многая та благая літа!  З вдячністю та з любов’ю,

Ваша сім’я.  

13-го грудня 2012 року

Category: CYM | Views: 975 | Added by: abat | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]